Titel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Huurservice bij Cevo

Goed gereedschap is het halve werk!


Wie professionele resultaten wil boeken, heeft professioneel gereedschap nodig. Als het gaat om éénmalige klussen kan je er ook voor kiezen om gereedschap te huren. Dit kan bij Cevo!

Professionele machines en gereedschappen die je niet elke dag nodig hebt, zoals een tapijtreiniger, breekhamer, trilplaat, bouwdroger, hogedrukreiniger, houtversnipperaar, parketschuurmachine, grondfrees, enz..


Cevo beschikt over TrendRent huurservice. Je kan de producten huren voor 4 uur, een hele dag, een weekend of een hele week.

Titel

  • > Duidelijk advies en uitleg van onze medewerkers
  • > Breed assortiment
  • > Professionele merken


Bekijk het assortiment wat je kan huren (let op: niet alle producten in de huurgids zijn beschikbaar).


Voorwaarden:

Voor het huren van machines bij Cevo moet je een geldig legitimatiebewijs kunnen tonen. Tevens wordt er een borgsom gevraagd bij het afhalen van je product. Deze kan contant of met bancontact betaald worden aan de kassa. Bij het inleveren van het gehuurde toestel wordt de borgsom in mindering gebracht en het huurbedrag aangerekend. Al het gereedschap is van solide kwaliteit, maar er kan bij het gebruik schade ontstaan. De schade kan vervelende financiële consequenties hebben. Voor een aantrekkelijke premie van 10% van de huurprijs kan je de meest voorkomende risico's afkopen.

Titel